Hlavní obsah

Pardubice po Lašákovi podepsaly i Kameše

PRAHA

Pardubický hokej hodlá v příští sezóně sázet na vyrovnanou dvojici kvalitních brankářů. Klub v pátek uzavřel jednoroční smlouvu se zkušeným Jaroslavem Kamešem, jenž má za sebou deset sezón v nejvyšší soutěži a několik utkání v reprezentaci. Jen před pár dny přitom Východočeši podepsali kontrakt se slovenským reprezentačním brankářem Jánem Lašákem.

Foto: ČTK

Hokejisté Pardubic se v příští sezóně budou moci opřít o dva kvalitní brankáře

Článek

"Naskytla se nám tato možnost a rozhodli jsme se vytvořit na brankářském postu větší konkurenci. V Kamešovi získáváme brankáře s bohatými zkušenostmi," řekl pro oficiální internetové stránky klubu generální manažer Zbyněk Kusý.

.:ANKETA:
Je dobré mít v týmu dva kvalitní gólmany? Hlasujte na konci článku

Čtyřiatřicetiletý Kameš si nejvyšší českou soutěž zachytal naposledy v sezóně 2002/03 v dresu Znojma. Pro vleklé potíže s kolenem však jeho působení na Moravě brzy skončilo a regeneraci Kameš věnoval i drtivou část loňského ročníku. Po zotavení se připravoval s prvoligovým Berounem, kterému nakonec pomohl až do finále soutěže.

Do dnešního dne druhý brankář Pardubic Alexander Hylák se z prvního týmu přesune do prvoligového Hradce Králové, kde dostane příležitost pravidelně chytat. "Potřebuje pravidelně chytat a toto je pro něho  momentálně to nejlepší," doplnil Kusý.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice