Hlavní obsah

Čtyři kladenské přesilovky Vsetín nerozdýchal

VSETÍN

Ani ve druhém utkání pod vedením nového trenéra Antonína Stavjani nedokázali hokejisté Vsetína bodovat. V televizní předehrávce sedmnáctého kola podlehli Valaši na vlastním ledě Kladnu 3:6. Hosté zvítězili i bez zraněného Jágra a nemocného gólmana Orcta zásluhou čtyř využitých přesilovek.

Článek

Vsetín prohrál už ve třináctém zápase z posledních čtrnácti a pokud bude v neděli Jihlava bodovat proti Liberci, vystřídá ji šestinásobný mistr na poslední příčce. Vstup do utkání vyšel lépe domácím. Už ve 3. minutě otevřel skóre Frolo, když při signalizovaném vyloučení Ševce usměrnil nahrávku Vlacha pod tělo kladenského brankáře Kopřivy.

Hosté se dočkali za tři a půl minuty v přesilovce, kdy seděl na trestné lavici Jaškin. Bílek, který na pravém křídle Procházkovy řady nahradil zraněného Jágra, si zpoza brány najel před Žigárdyho a s pomocí teče vsetínského obránce Hrabala zaznamenal svůj první gól v sezoně.

Antonín Stavjaňa (Vsetín): "Za stavu 3:1 jsem si myslel, že jsme zápas schopni zvládnout, ale hrubky Dubce a Jaškina nás srazily. I čtvrtý gól byl zbytečný. Udělali jsme tolik individuálních chyb, že by všichni hráči museli odevzdat výplatu. Soupeř všechny minely potrestal, což mužstvo sráží. Věřím, že v úterý už bude chytat Čechmánek."

Zdeněk Müller (Kladno): "Vyhráli jsem zaslouženě. Rozhodující byla druhá třetina, ve které se nám povedl obrat. Dobře jsme sehráli přesilovky. Je to poprvé v sezoně, co jsme využili čtyřikrát početní výhodu. Těší mě, že jsme po dvou porážkách opět zvítězili."

Vsetín - Kladno 3:6
Třetiny: 2:1, 1:3, 0:2, Branky a nahrávky: 4. Frolo (Vlach, Veselý), 20. Klesla (Němec), 23. Selingr - 7. Bílek (Martin Procházka, Patera), 26. Špelda (Horna), 35. Špelda (Kysela), 38. Kasík (Gardoň, Martin Frolík), 54. T. Kaberle (Martin Procházka, Patera), 60. Kysela. Rozhodčí: Smeták - Dědek, Chytil. Vyloučení: 8:6, navíc Klesla 10 min. Využití: 1:4. Diváci: 4055.

Reklama

Související témata:
  4 : 1 Třinec - Pardubice 4 : 1 dohráno
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice