Hlavní obsah

Fanoušci Pardubic slavili titul z extraligy s pohárem i hokejisty

Pardubice

Fanoušci pardubického hokejového týmu dnes měli ještě jednu příležitost oslavit titul mistra extraligy. Ve vstupní hale ČSOB Pojišťovny v Pardubicích se mohli vyfotit s pohárem, sáhnout si na něj nebo si nechat podepsat některé hokejisty.

Foto: Josef Vostárek, ČTK

Pardubický hokejista Lukáš Radil se podepisuje fanynkám.

Článek

Na autogramiádu dorazili tři hráči - Jiří Cetkovský, Vladimír Sičák a Lukáš Radil. Spolu s nimi se podepisoval i hlavní trenér týmu Pavel Hynek. Fanoušci během během několika minut vytvořili dlouhou frontu a trpělivě čekali na autogramy svých oblíbenců. "Škoda, že tu není Koukal nebo Růžička," litovala ve frontě jedna z fanynek, která v ruce držela plakát týmu.

Na druhé straně vstupní haly stála druhá fronta, tentokrát na fotografii s mistrovským pohárem. Snímky, které fotografka na místě pořídila, dá klub na své internetové stránky a každý si je bude moci prohlédnout nebo uložit do svého počítače.

Pro děti i dospělé bylo připraveno také několik soutěží. Děti střílely na branku, dospělí odpovídali na otázky o pardubickém hokeji.

Na oslavu dorazilo několik desítek fanoušků, kteří přišli na slavnostní zahájení, další potom přicházeli průběžně. V jindy pusté hale byly desítky lidí, někteří oblečení v dresech, jiní s šálami na ramenou.

Fanoušci v Pardubicích slavili titul již podruhé. První oslavy propukly hned po skončení rozhodujícího finálového utkání 19. dubna. Na Pernštýnském náměstí se tehdy lidé sešli a čekali na příjezd hokejistů z Brna.

Pardubičtí hokejisté vyhráli rozhodující utkání na ledě Komety Brno 5:1 a sérii hranou na čtyři vítězná utkání vyhráli 4:2.

Reklama

Související témata:
  4 : 1 Třinec - Pardubice 4 : 1 dohráno
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články