Hlavní obsah

Hokejový útočník Kalla ve Slavii předčasně končí

Praha

Hokejový útočník Jaroslav Kalla předčasně končí angažmá v pražské Slavii. Tam přišel v létě jako nejproduktivnější hráč Kladna, ale v 25 extraligových zápasech v červenobílém dresu si připsal jen sedm bodů za čtyři góly a tři přihrávky.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Jaroslav Kalla (v červeném dresu Slavie) ohrožuje brněnského gólmana Martina Faltera.

Článek

"Dohodli jsme se na ukončení smlouvy, Jarda se nyní chystá do zahraničí," řekl klubovému serveru Slavie generální manažer a trenér Vladimír Růžička. Třiatřicetiletý Kalla má v extralize na kontě z 634 utkání celkem 334 bodů za 133 branek a 201 asistencí.

Slavia se naopak chystá v příštích dvou extraligových zápasech po reprezentační pauze vyzkoušet svého kmenového útočníka Daniela Vrdlovce, který působí na hostování v prvoligovém Šumperku. "Rád bych ho viděl v zápase, bude hrát proti Karlovým Varům a Pardubicím," řekl Růžička na adresu hráče, který v týdnu se Slavií trénoval.

Po pauze už také může Slavia počítat s obráncem Janem Holubem, který přišel už dříve jakou součást výměny za forvarda Tomáše Pospíšila z Liberce, ale ještě hostoval v Litvínově. "Honza je nyní naším hráčem, podepsal víceletý kontrakt," dodal Růžička.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice