Hlavní obsah

FANTASY: Ovládněte hokejovou extraligu! Poprvé se můžete zapojit do hry a poslat na led svůj tým

Praha

Skvělá zpráva pro všechny hokejové nadšence! Po obrovském zájmu o Fantasy fotbal přichází vaše šance dokázat, že jste nejlepší i v hokeji. Fantasy hokej vám dává možnost vytvořit si svůj vlastní tým a zapojit se do hry.

Na nejlepšího hráče měsíce čeká hodnotná cena!

Článek
Fotogalerie

Na každé Fantasy kolo máte rozpočet 100 miliónů, za ten si musíte koupit 11 hráčů, ze kterých sestavíte dvě pětky a brankáře. Pak už vám nezbývá nic jiného, než označit svého kapitána, kterým může být každý hráč kromě brankáře. Kapitán je nejdůležitějším členem týmu, protože získává dvojnásobek bodů.

Hráči získávají body podle svých výkonů

Všechny body hráčů se počítají přesně podle jejich výkonů na hřišti. Pokud máte v týmu Petra Nedvěda, který dal právě gól, pak jste získali 3 body. Nebo jste do brány postavili Jiřího Trvaje, který právě gól dostal? Tak to není dobrá zpráva, protože jste právě o 1 bod přišli. Body můžete sledovat on-line přímo v průběhu zápasu, pořád tak víte, jak se vašemu týmu daří.

Iphone 5 a skvělé ceny každý měsíc

Pokud se vám nedaří celou sezónu, nic se neděje. Můžete vyhrát super cenu každý měsíc a vůbec přitom nezáleží, jestli jste celkově na posledním místě. Stačí se trefit třeba v září a vyhrajete iPad mini, další šanci máte hned v říjnu, a tak to půjde pořád dokola! Každý měsíc je o co hrát. Chcete dokázat kamarádům, že hokeji nejvíce rozumíte právě vy? Založte si s nimi vlastní miniligu a ukažte jim to v každém kole! Pokud vás je alespoň 6, můžete se navíc zapojit do souboje minilig.

Kdo by neměl ve vaší jedenáctce chybět?Druhým nejproduktivnějším hráčem soutěže posledního ročníku byl útočník Litvínova Viktor Hübl, který získal 58 bodů. Litvínovu se podařilo svou hvězdu udržet v týmu a v následující sezóně se bude objevovat vedle Františka Lukeše. Ten získal jen o čtyři body méně než Hübl. Dvojici elitních útočníků pořídíte za necelých 26 miliónů.

Do  sestavy byste mohli také zařadit Lukáše Pecha. Šikovný útočník sehrál v základní části uplynulé sezóny 51 utkání, ve kterých nasbíral 57 bodů. Pech v minulé sezóně hájil barvy Karlových Varů. Po sezóně ovšem klub opustil a pro letošní sezónu se bude objevovat v barvách Sparty! Lukáš Pech vás vyjde na necelých 13 miliónů.

Nejlepší obránce zůstává v Třinci

Nejproduktivnějším obráncem základní části byl Josef Hrabal z Třince. Na své konto si připsal 36 bodů, jen o bod méně získal David Nosek z Karlových Varů. Posledním obráncem, který se dostal přes hranici 30 bodů, byl Lukáš Zíb, hrající za Třinec.

Nejlepší brankář základní části Tipsport extraligy domácí soutěž opouští, byl jím Jakub Kovář. Dobrou alternativou na jeho post by mohl být Dominik Furch ze Slavie, ten si minulou sezónu držel téměř 93% úspěšnost a za 11,5 miliónu by měl vašemu týmu přinášet důležité body i letos.

Už máte jasno, koho do sestavy zařadíte vy? Fantasy extraliga bude letos vaše největší droga!

Reklama

Související témata: