Hlavní obsah

FANTASY: Rolinek, Pech, Kumstát! Vyplatí se Spartě mohutné posilování?

Praha

Začátek fantasy hokeje se blíží! Ještě stále si lámete hlavou se sestavou a nevíte, jak ideální formace poskládat? Stihli jste během letní pauzy zachytit všechny posily? Pokud ne, nevadí, přinášíme vám krátký přehled toho, co se na přestupovém poli událo a za kolik nové akvizice pořídíte do svého týmu!

Seznam nejdražších hráčů hokejové fantasy

Článek

Největších změn doznal kádr Sparty. Po příchodu letních posil Sparta vyhlásila útok na největší příčky domácí soutěže. Jestli se ji to opravdu povede, to ukáže až sezóna. Pokud se rozhodnete zařadit posily Sparty do sestavy i vy, počítejte s tím, že vám značnou mírou ukrátí rozpočet! Lukáš Pech  patří k nejdražším hráčům soutěže a pořídíte ho za 12,7 miliónu! Pokud přemýšlíte o jeho kolegovi z útoku Petru Kumstátovi či Tomáši Rolinkovi, počítejte u obou s částkou přesahující hranici 11 miliónů!

Nejdražším brankářem Pöpperle

V případě, že se rozhodnete investovat do obranného složení týmu a koupíte si brankáře Sparty, zaplatíte za Tomáše Pöpperleho 14 miliónů! Výrazně posílila i Kometa Brno! Nejzářivější posilou je bezesporu Libor Pivko, který přišel z Minsku. Pivka pořídíte za rovných 12 miliónů! Otázkou je, jestli Libor k prvnímu kolu nastoupí, jelikož se v přípravě zranil. Pardubice hlásí návrat svého velkého střelce Petra Sýkory! Pokud budete chtít zařadit dvojnásobného nejlepšího střelce extraligy do své sestavy, připravte se na odliv 14 miliónů!

Nadějné vyhlídky pro úspěšnou sezónu mají v Liberci! Nejlepší zprávou pro fanoušky severočeského klubu je bezesporu zpráva o pokračování Petra Nedvěda, který za odměnu dostane pod svá křídla Martina Barteka za 11.7 miliónu a Petra Vampolu za příznivých 7 miliónů. Do pražské Slavie se vrátil Jaroslav Bednář! Ten vám ovšem náklady také neušetří,   pořídíte ho za 14 miliónů!

Reklama

Související témata:
  4 : 1 Třinec - Pardubice 4 : 1 dohráno
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice