Hlavní obsah

FANTASY: Martin Straka do starého železa nepatří! Po prvním fantasy kole je třetím nejlepším hokejistou soutěže

Praha

Máme za sebou první kolo hokejové fantasy extraligy. Ze zisku šesti bodů se mohou radovat pouze dva týmy – Slavia Praha a obhájce titulu Plzeň. Nejoblíbenějším hráčem je Tomáš Pöperle a útočníci Jaroslav Bednář s Petrem Tonem. Pojďme se nyní podívat na to, jak se dařilo ostatním hráčům a na koho byste neměli zapomenout při skládání své další sestavy.

Další kolo extraligového fantasy klepe na dveře

Článek

Nejúspěšnějším hráčem 1. kola fantasy hokeje se stal Dominik Furch, který vychytal svými zákroky Slavii dvě výhry, ale především udělal radost fantasy trenérům ziskem 25 bodů. Vzhledem k tomu, že se Slavie utká v dalším kole s Hradcem Králové, dostává Furch šanci od naší redakce i pro další kolo.

Pardubičtí vyhnali Francouze z branky

Obranu jsme složili převážně z produktivních hráčů z minulého kola. Důvěru dostali Ďaloga s Benákem, kteří společně nasbírali přes 20 bodů, navíc jsou k mání za velmi příznivou cenu za pět, respektive 8,5 miliónu korun. Kladno stihlo dostat za dva zápasy šest branek. Na druhé straně Pardubice vyhnaly svou gólovou smrští z branky litvínovského Francouze a my doufáme, že se Východočechům bude střelecky dařit i proti Kladnu.

V minulém kole Martin Straka jasně dokázal, že rozhodně do starého železa nepatří, jelikož za dva zápasy posbíral 21 fantasy bodů, což ho řadí na celkové třetí místo nejúspěšnějších hráčů fantasy ligy! Možnost znovu prokázat své kvality dáváme i Petru Sýkorovi, který svým výkonem výrazně pomohl k demolici týmu z Litvínova. Pardubický navrátilec získal ještě o bod více než Straka a je druhým nejlepším hráčem fantasy ligy. Věříme, že i přes vyšší cenu - 14 miliónů - se nám tato investice vyplatí! Už máte i vy jasno, jak bude vypadat vaše sestava pro další extraligové kolo?

Reklama

Související témata:
  4 : 1 Třinec - Pardubice 4 : 1 dohráno
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice