Hlavní obsah

Nejdražší lístky na play-off má opět Slavia

PRAHA

Hokejoví fanoušci si už čtyři dny před začátkem extraligového play-off mohli kupovat lístky na úvodní zápasy čtvrtfinále. Ale zatím jen na Spartě, v úterý zahájil předprodej také Zlín. Na Slavii a v Pardubicích se vstupenky začnou prodávat ve čtvrtek, ostatní kluby se přidají později. Stejně jako loni budou muset nejhlouběji sáhnout do kapsy fanoušci Slavie.

Foto: SAZKA

Nejdražší vstupenky na čtvrtfinále v Sazka Areně stojí pět stovek.

Článek

Nejdražší vstupenky na čtvrtfinále v Sazka Areně vyjdou příznivce na plných pět set korun, jedná se o nejlepší místa u mantinelu. Na hlavní tribunu v prvním patře pak fanoušci zaplatí poloviční částku. Pokud Slavia postoupí do semifinále, budou lístky u mantinelu za 700 korun, ve finále bude jejich cena činit 900 korun. Pro hlavní tribunu v prvním patře pak pokaždé platí poloviční částka. Na místa za branky a do vyšších pater jsou lístky řádově o desítky korun levnější.

Z dalších sedmi účastníků play-off překročily na vstupném částku dvou set korun pouze Pardubice. Vstupné mírně zdražily skoro všechny kluby, výjimkou jsou Vítkovice, kde cena zůstala. Jejich fanoušci mohou také jako jediní využít při vyřazovací části permanentky.

V Kladně čekají na soupeře

Přesný termín zahájení předprodeje zatím nemají jen v Kladně. "Začneme nejdřív ve středu, až budeme vědět jméno soupeře," řekl ČTK generální manažer klubu Otakar Černý mladší. Středočeši ale nemusejí spěchat, jakožto celek ze spodní čtveřice klubů budou hrát doma nejdřív příští čtvrtek.

Lístky jsou všude k dostání v tradičních pokladnách na stadionech, fanoušci obou pražských klubů mohou využít i obvyklé jiné cesty. Slávisté mohou koupit vstupenku na terminálech Sazky, nebo přes její internetové stránky. Sparťané mají k dispozici i síť Ticketpro a pobočky Tipsportu. Všude mají přednost držitelé permanentek.

CENY VSTUPENEK NA PLAY-OFF HOKEJOVÉ EXTRALIGY
NejdražšíMužstvoNejlevnější
150Zlín99
160Sparta Praha90
500Slavia Praha170
250Pardubice60
160Liberec100
100Vítkovice60
150Litvínov100

Reklama

  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice