Hlavní obsah

Modrý si návrat pokazil fauly

PRAHA

Po šesti týdnech léčení utrženého svalu na ruce se liberecký bek Jaroslav Modrý stihl vrátit přesně na úvod play-off. Proti Slavii si ale solidní defenzivní výkon pokazil v neděli třemi fauly. Mužstvo Bílých Tygrů za každý z nich pykalo góly.

Článek

"Modrý je pro nás klíčový hráč, takže když ho lékaři pustili do zápasu, byli jsme rádi. Jenže z jeho strany tam najednou bylo moc emocí, hlavně ten dvojitý nedovolený zákrok v polovině zápasu byla hloupost, která nás dostala do útlumu," přiznal liberecký kouč Josef Paleček.

"Nevyčítám si to. Prostě ve mně chytly saze a po signalizovaném faulu jsme udělal zbytečně další. Reakce nebyla adekvátní a určitě za ni nesu odpovědnost. Na trestné lavici jsem pak dost trpěl," přiznal 33letý obránce.

"Pokud chceme uspět, nesmíme být tak nedisciplinovaní. Slavia ukázala, že má na přesilovky šikovné útočníky," uvažoval už dopředu Modrý.

Vlasáka potěšila atmosféra

Hvězdou vítězů se stal Tomáš Vlasák, který dvě branky dal a u dalších dvou asistoval.

"Jsem rád, že to tam padalo. Čtyři body v utkání play-off, to je můj rekord. Bylo dobře, že jsme rychle odpověděli na vedení Liberce a klíčovým momentem pro nás byla dlouhá početní výhoda za Modrého fauly. Po těch dvou gólech jsme cítili, že získáváme navrch a soupeř znervózněl," mínil domácí útočník, potěšen parádní atmosférou.

"Fanoušci byli skvělí, odvděčili jsme se jim perfektní hrou," mínil i slávistický centr Josef Vašíček.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice