Hlavní obsah

Zlato sice neobhájil, přesto Razým povede Plzeň i v příští sezóně

Praha

Zlato z minulé sezóny sice neohájil, s hokejisty Plzně letos skončil už ve čtvrtfinále, i tak mu ale vedení klubu vyjádřilo podporu. Kouč Milan Razým povede Škodovku i v příštím ročníku, jeho asistentem dál zůstává i Michal Straka.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Milan Razým (vpředu) povede hokejisty Plzně i v další sezóně.

Článek

Razým působil v západočeské metropoli čtyři roky jako asistent, před sezónou 2012/13 se posunul na pozici hlavního kouče. A hned se mu podařilo získat historicky první titul pro Plzeň. Letos Indiány znovu dovedl do play off, ve čtvrtfinále ale tým vypadl po prohře 2:4 na zápasy s brněnskou Kometou.

"Máme k sobě důvěru. Trenérovi jsem smlouvu předložil, má ji u sebe a v nejbližších dnech ji i podepíše," prohlásil Straka.

V příštím ročníku čeká Razýma nelehký úkol, kádr si totiž bude muset projít generační obměnou. Svou bohatou kariéru ukončil dosavadní kapitán Martin Straka, který se dál bude věnovat roli šéfa a generálního manažera klubu. Hokeji dal sbohem i obránce Jiří Hanzlík, jenž v nejvyšší soutěži odehrál 1036 utkání. Nově se Hanzlík bude věnovat práci s plzeňskou mládeží.

Reklama

Související témata:
  4 : 1 Třinec - Pardubice 4 : 1 dohráno
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice