Hlavní obsah

FANTASY: Sázka na hokejisty Třince a Litvínova se vám vyplatí!

Pátečním duelem mezi pražskou Slavií a Libercem (začátek zápasu v 18:15) bude zahájeno 16. kolo Fantasy extraligy. V následujících odstavcích naleznete jména hokejistů, které byste měli vzít v potaz při sestavování vašeho Fantasy týmu.

Foto: fantasy

Naši branku bude hájit litvínovský brankář Francouz.

Článek

Jaroslav Bednář

Nestává se často, abychom doporučovali zařadit do týmu hráče z klubu, který se nachází na posledním místě. Avšak Slavia odehraje v tomto Fantasy kole tři zápasy, tedy o jeden víc než většina zbylých extraligových celků. Přestože jsou červenobílí letos horkým kandidátem na účast v baráži, světlým bodem v jejich řadách zůstává Jaroslav Bednář.

Zkušený útočník, který si dal jistě k nedávné štědrovečerní večeři místo tradičního kapra svého oblíbeného candáta, skóroval v letošní sezóně jedenáctkrát a navíc si připsal i 19 asistencí. S třiceti body je s velkým náskokem nejen nejproduktivnějším hráčem sešívaných, ale v celkové tabulce produktivity se nachází na výborném sedmém místě.

Tomáš Filippi Liberec je spolu se Slavií druhým týmem, který v tomto Fantasy kole odehraje tři utkání. Bílí Tygři stejně jako slávisté neprožívají nejlepší období. V posledním duelu podlehli 1:4 domácím Vítkovicím a zaznamenali již čtvrtou porážku v řadě. Jako jasnou volbou do Fantasy týmu se z řad podještědského celku jeví Tomáš Filippi. Dvaadvacetiletý reprezentační forvard je zatím nejproduktivnějším hráčem mužstva, na kontě má 24 bodů za 9 gólů a 15 přihrávek. 

Viktor Hübl a Martin AdamskýExtraligové tabulce vévodí Třinec. Před druhým Litvínovem má aktuálně třináctibodový náskok. Pokud postavíte základ svého Fantasy týmu na hráčích z těchto klubů, tak obvykle neučiníte špatný krok.

Mnozí odborníci a fanoušci se shodují na tom, že tahoun Vervy Viktor Hübl je v současnosti největší hvězdou české nejvyšší soutěže. Hüblových 40 kanadských bodů a sedmibodový náskok v tabulce produktivity před trojící Tybor, Mertl, Ručinský dává jejich názoru za pravdu. Martin Adamský sice vyšel v posledním utkání v Mladé Boleslavi, které Oceláři vyhráli 5:2, bodově naprázdno, jenže o tři dny dříve sestřelil hattrickem Plzeň.

Reklama

Související témata:
  4 : 1 Třinec - Pardubice 4 : 1 dohráno
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice