Hlavní obsah

Olomouc po sérii proher rozšířila realizační tým o Jana Tomajka

Olomouc

Realizační tým extraligových hokejistů Olomouce rozšířil trenér dorostu Jan Tomajko, který dříve už post asistenta současného kouče Petra Fialy zastával. Vedení hanáckého klubu tak reagovalo na sérii jedenácti proher v řadě, která nováčka odsunula na předposlední místo v tabulce.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Olomoucký smutek.

Článek

Dvojnásobný mistr světa Tomajko s Fialou u olomouckého áčka spolupracoval už v letech 2010 až 2012 a nyní ještě spolu s majitelem klubu a Fialovým asistentem Jiřím Dopitou vytvořil nový trenérský trojlístek.

"Rozhodli jsme se, že na základně současných výsledků našeho mužstva posílíme realizační tým o trenéra Jana Tomajka," uvedl generální manažer týmu Erik Fürst na klubovém webu.

Olomoucký odchovanec Tomajko má za sebou úspěšnou hráčskou kariéru, ve které se Spartou a Vsetínem vybojoval i čtyři mistrovské tituly. Nyní vedl olomoucké starší dorostence.

Extraligový nováček je po slibném startu sezony ve velké krizi. Od vítězství nad Mladou Boleslaví 9. ledna prohrál dalších jedenáct utkání v řadě a má už pouze utopickou šanci vyhnout se účasti ve skupině o udržení.

Reklama

Související témata: