Hlavní obsah

Vsetín nakupuje hokejisty, do útoku přicházejí Janků a Ivan

VSETÍN

Nové ofenzivní akvizice mají hokejistům Vsetína pomoci z extraligového dna. Kádr posledního týmu tabulky posílili útočníci Pavel Janků s Markem Ivanem, kteří přišli na Valašsko na hostování do konce sezony.

Článek

I když příchod obou hráčů je dojednán, jejich účast v dnešním extraligovém souboji se Znojmem není jistá. "Pracujeme na tom, abychom stihli vyřídit registrace. Pokud nenastoupí dnes, v pátek už určitě," řekl předseda klubového představenstva Oldřich Štefl.

Janků od konce loňské sezony nehrál. Třinec mu oznámil, že s ním do extraligového kádru nepočítá, a nabídl mu místo trenéra mládeže. Šestatřicetiletý forvard a člen klubu ligových kanonýrů se však na odchod do hokejové penze ještě necítil a hledal nové angažmá. Vsetín spoléhá na jeho zkušenosti i střelecké schopnosti.

Známý bijec a milovník tvrdých soubojů Ivan zase letošní sezonu začal v Trenčíně, ale Dukla se v úvodu ligy trápila a nepovedený začátek odnesl český legionář nuceným odchodem. Ivan, který loňskou sezonu strávil v britském Nottinghamu, nastoupí ve Vsetíně na sedmé extraligové angažmá. Předtím působil ve Zlíně, Karlových Varech, Znojmu, Vítkovicích, Třinci a Slavii.

Reklama

Související témata: