Hlavní obsah

Veselý oslavil jubileum gólem, Zlínu to ale k výhře nepomohlo

Zlín

Hokejový útočník Ondřej Veselý se stal jedenáctým hráčem, který v extralize odehrát tisíc zápasů. Po utkání s Mladou Boleslaví však příliš důvodů k radosti neměl, Berani jej totiž doma prohráli 2:4. K úspěchu jim nepomohla ani trefa sedmatřicetiletého kapitána PSG.

Foto: Dalibor Glück, ČTK

Zlínský útočník Ondřej Veselý odehrál v neděli tisící utkání v extralize.

Článek
Fotogalerie

"Číslo je to pěkné, ale nic víc. Myslím, že stále jsem na tom dobře, bruslení a podobným věcem stíhám, takže v pohodě," řekl Veselý po utkání a poukázal na to, že by rád ještě dva roky hrál. "Mám na tu dobu smlouvu, ovšem spíše je to jeden rok a opce. Uvidíme po sezóně," doplnil.

Jeho jubilejní zápas ale s týmového hlediska nevyšel, Berani nestačili na Bruslařský klub "Musíme se ponaučit, zápasů je ještě hodně. Oni dobře bruslili a my jsme se potom zhoršili. Snadno jsme ztráceli puky, dávali jsme jim to na hokejky, oni byli na puku a pohybově lepší" řekl sedmatřicetiletý forvard.

Zlín inkasoval jako první, ale poté otočil zápas a vedl právě Veselého zásluhou 2:1. Jenže rychle Bárta vyrovnal z úniku a po šťastném odrazu od zadního mantinelu rozhodl Pacovský. "Po gólech tam byla nějaká euforie, pak ovšem nastal výpadek a borec jel sám na branku. Takto lacině nesmíme ztrácet body. Nadřeme se na vyrovnání a na vedení, a pak najednou o to takto přijdeme," zlobil se Veselý.

Reklama

Související témata:
  4 : 1 Třinec - Pardubice 4 : 1 dohráno
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články