Hlavní obsah

Útočník Hradce Tvrdík ukončil z rodinných důvodů kariéru

Praha

Hokejový útočník Michal Tvrdík se v šestatřiceti letech rozhodl z rodinných důvodů ukončit kariéru. Pardubický odchovanec působil posledních pět sezón v Hradci Králové, kde by se dál mohl věnovat mládežnickému hokeji.

Foto: Sport.cz

Hokejový útočník Michal Tvrdík ukončil kariéru.

Článek

„Michalovi chci touto cestou srdečně poděkovat za dlouhodobé působení v našem klubu. Jeho osobní důvody, které vedly k ukončení našeho smluvního vztahu, naprosto chápu. Protože se mu u nás líbilo, budeme se mu snažit nalézt uplatnění v rámci mládežnického hokeje. V tuto chvíli je však předčasné řešit, co bude, sám Michal si musí rozmyslet, jakou cestou se v mimohokejovém životě vydá," uvedl pro oficiální stránky klubu generální manažer Hradce Aleš Kmoníček.

Tvrdík hrál českou extraligu osmnáct sezón a nastoupil k 724 zápasům, v nichž zaznamenal 132 gólů a 125 asistencí. V této sezóně nastoupil v dresu Mountfieldu do devíti zápasů, bod si nepřipsal. Vedle Hradce působil i v Mladé Boleslavi, Plzni, Liberci, Karlových Varech a Pardubicích, s nimiž v roce 2005 získal mistrovský titul.

Reklama

  4 : 1 Třinec - Pardubice 4 : 1 dohráno
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice