Hlavní obsah

Část fanoušků se na mě vykašlala, mrzí Ihnacaka, který řídil výhru Sparty v Hradci

Hradec Králové

Útočník Brian Ihnacak se dvěma góly předvedl proti svým nedávným spoluhráčům a pomohl k výhře pražské Sparty na ledě Hradce Králové 3:2. Přestože pocítil nevoli fanoušků Mountfieldu, kteří se nesmířili s tím, že po sezoně na východ Čech odešel do Sparty, mohl si vychutnat sladký návrat do Hradce Králové.

Foto: David Taneček, ČTK

(Zleva) Rastislav Dej z Hradce Králové a Brian Ihnacak a Michal Čajkovský ze Sparty.

Článek

Dal první dvě branky utkání, úvodní gól vstřelil v poslední minutě první třetiny. "Snažil jsem se přetlačit obránce a povedlo se to," popsal, jak se dostal k puku a samostatnému nájezdu. "Druhý gól byl do prázdné brány, ale nakonec se ukázal jako hodně důležitý," poukázal Ihnacak na to, že domácí ve třetí třetině dotáhli vedení Sparty na rozdíl jediné branky.

Právě syn bývalého československého reprezentanta Petera Ihnačáka byl rozdílovým hráčem. Přitom ho hradečtí fanoušci nepřivítali zrovna vlídně. "Na jaře nám to nakonec nevyšlo v play off s Mladou Boleslaví. Fanoušci byli skvělí, jedni z nejlepších, co jsem poznal. Ale část fanoušků se na mě vykašlala, když jsem se rozhodl odejít," prohlásil jednatřicetiletý rodák z Toronta, který reprezentuje Itálii.

Reklama

Související témata:
  4 : 1 Třinec - Pardubice 4 : 1 dohráno
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články