Hlavní obsah

Obránce Marušák se s mladoboleslavskými fanoušky rozloučil výhrou

MLADÁ BOLESLAV

Obránce Jiří Marušák se v pátek úspěšně rozloučil s fanoušky Mladé Boleslavi, když ve svém posledním vystoupení na ledě Středočechů pomohl dvěma asistencemi k výhře 6:4 nad Třincem. Za mladoboleslavské si zahraje ještě v neděli ve Znojmě, po té již zamíří do svého nového působiště MVD Balašicha, týmu Kontinentální hokejové ligy.

Článek

Dvaatřicetiletý bek výrazně pomohl k otočení zápasu a zisku cenných tří bodů. "Bylo to pro mě velmi povedené rozloučení s boleslavskými fanoušky na domácím ledě," řekl novinářům krátce po utkání Marušák.

Zkušený bek by však neměl chybět v sestavě týmu ještě v neděli ve Znojmě. "Byla to příjemná tečka, ale v neděli to neberu nijak rozlučkově, jedeme se do Znojma poprat o dobrý výsledek, abychom ten dnešní potvrdili. Nějakou rozlučku už jsem minulý týden dělal," uvedl Marušák, který v Rusku již hrál v letech 2003 až 2006 při angažmá v Novokuzněcku, Petrohradu a CSKA Moskva.

Zlínský odchovanec, který má na kontě 31 zápasů za českou reprezentaci a čtyři branky, však přesto chystá spoluhráčům ještě nějaké překvapení. "Jelikož jsem nevěděl, kolik toho ještě odehraji, tak klukům ještě nějakou svačinku v kabině připravím," prohlásil Marušák.

Reklama

Související témata: