Hlavní obsah

VIDEO: Verot nemá Čechy z Omsku rád, po Jágrovi si dal bitku se Škoulou

PRAHA

Zlobivý Kanaďan Darcy Verot dal o sobě opět vědět. Vyhrát nad Čechovem v Kontinentální lize není pro hokejisty Avangardu Omsk jediným úkolem. Tady jde i o porovnávání boxerských dovedností. Loni proběhlo několik pěstních soubojů najednou, nechyběl u nich ani Jaromír Jágr. Ve čtvrtek se s bitkařem Darcym Verotem poměřil i Martin Škoula, který v Avangardu působí od nové sezóny.

Foto: www.khl.ru

Martin Škoula po bitce s Darcym Verotem.

Článek

„Věděli, že tohle je jejich šance uspět. Chtěli z toho udělat frašku, jinak vůbec nestíhali,“ řekl deníku Sport obránce Martin Škoula, který přišel na Sibiř jako zkušený bek z NHL. Bitku nakonec nevyhrál. Důležité ale bylo, že Omsk porazil Čechov 4:2.

Pěsti létaly především v minulé sezóně, kde se zapojil do bitvy i Jágr. A opět u toho byl Verot. V utkání na ledě Viťjazu Čechov inkasoval Jágr několik úderů od domácího bitkaře. "Držel jsem ho a on mi povídá: Nech toho, nebudeme se prát. Tak jsem ho pustil a on mě za pár vteřin praštil do obličeje. Upadl jsem, protože jsem tu ránu vůbec nečekal," říkal tehdy Jágr.

To ale nebylo vše. Pětky obou týmů naskákaly na led a začaly se mlátit. „Jen mi je trochu líto, že jsem zůstal stranou hlavního dění," povídal kanadský bijec. "Jágr je pěkně mrštný, chvíli mě tam držel tak, že jsem se nemohl ani hnout," konstatoval.

Celý tento výstup nezůstal bez odezvy vedení KHL, zápas se nedohrál, rozhodčí rozdali 600 trestných minut, Čechov prohrál 0:5 kontumačně a klub byl potrestán pokutou dosahující téměř dva a půl miliónu korun.

Reklama