Hlavní obsah

To byl hit! Bek Winnipegu Pardy proletěl plexisklem mezi fanoušky, málem se strhla bitka

Chicago

Tu a tam se o tvrdosti chlapíků z NHL na vlastní kůži přesvědčí i samotní diváci. A jeden takový zážitek si fanoušci odnesli z nočního zápasu mezi Chicagem a Winnipegem. Útočník Blackhawks Brandon Bollig atakoval zhruba šest minut před koncem duelu Adama Pardyho z Winnipegu tak tvrdě, že plexisklo jejich náraz nevydrželo. Oba borci se náhle ocitli na druhé straně mantinelu a nechybělo mnoho, aby vyvolali pořádnou bitku.

Foto: Profimedia.cz

Útočník Chicaga Brandon Bollig (52) atakoval Adama Pardyho z Winnipegu tak tvrdě, že ho prohodil plexisklem mezi překvapené fanoušky Blackhawks.

Článek
Fotogalerie

Incident se odehrál za stavu 4:1 pro domácí Chicago. Hostující bek Pardy nezvládl na modré zpracovat kotouč a musel se pro něj vracet do obranné třetiny. Jenže za kotoučem se řítil i Brandon Bollig, který svého soupeře ihned přišpendlil na hrazení. Plexisklo v tu chvíli povolilo a vylomilo se mezi překvapené diváky.

Podobné kousky se ale fanouškům NHL pochopitelně zamlouvají a během zlomku vteřiny vypukl v sektoru příznivců Blackhawks pořádný hukot. Ten sdíleli i oba hokejisté, kteří se okamžitě po nárazu pustili do šarvátky. Napjatou situaci nakonec uklidňovali rozhodčí.

Kanadský obránce Adam Pardy dokonce přišel o svou helmu. Jeden z příznivců Chicaga ani na vteřinu neváhal, krátce po tvrdém hitu Pardymu bílou helmu sebral a získal cenný suvenýr.

Reklama

Související témata: