Hlavní obsah

Na reprízu finále hokejového MS za dvě stovky

PRAHA

Méně peněz než při návštěvě zápasů hokejové extraligy utratí zájemci o účast na utkání české hokejové reprezentace se Švédskem ve čtvrtek 9. listopadu. Český tým nastoupí v pražské Sazka Areně proti severskému soupeři v rámci turnaje Euro Hockey Tour Karjala Cup, který bude následně pokračovat ve finských Helsinkách. Vstupenky na nejlepší místa budou k mání za 200 korun.

Foto: ČTK/EPA

Ilustrační foto.

Článek

Další vstupenky v méně atraktivní kategorii budou stát 150 korun a pokud bude zájem ze strany fanoušků dostatečně velký, dostanou se do prodeje i lístky do horního patra Sazka Areny. Ty už by zájemce přišly na pouhou stovku. Děti do výšky 130 centimetrů mají dokonce vstup pouze za padesát korun.

Jen pro zajímavost - ceny vstupenek na zápasy Slavie, která hraje v Sazka Areně své domácí zápasy extraligy, se pohybují od 140 do 685 korun. "Rádi bychom, aby na utkání přišlo co nejvíce lidí," vysvětlil cenu vstupenek v rozhovoru pro Sport.cz Mojmír Šatava, ředitel společnosti Pro-Hockey CZ, která je marketingovým partnerem Českého svazu ledního hokeje.

Věří v lepší návštěvy než v Liberci

Slibuje si zároveň, že návštěvnost v nádherné multifunkční aréně bude výrazně lepší než při domácím podniku Euro Hockey Tour v Liberci. Ze tří českých zápasů pouze jednou dorazily do liberecké Tipsport Arény více než čtyři tisíce diváků. Vstupenky přitom byly jen o něco levnější než na  duel se Švédy v příštím týdnu.

"Ale nájem Sazka Areny je přece jen trochu jinde, než u ostatních hokejových arén v České republice. Přesto věříme, že budou návštěvy o něco lepší. Vždyť jsou lístky levnější než na zápasy Slavie v extralize, a přitom půjde o kvalitní mezinárodní zápas," dodal Šatava.

Soutěž o vstupenky

Vstupenky na hokejový zápas se Švédskem jsou v prodeji od dnešního rána na všech terminálech Sazky po celé ČR, rezervovat je lze i na internetových stránkách sazkaticket.cz. Šťastnější zájemci o vstupenky na reprízu finále posledního mistrovství světa mohou lístky vyhrát v soutěži Sport.cz, která bude na našich stránkách zveřejněna během příštích dnů.

Reklama

Související témata: