Hlavní obsah

OBRAZEM: Hodně ostrý šampión, Vettel stihl v Číně lekci kung-fu

Šanghaj

Je čím dál tím ostřejší, tenhle šampión. V Malajsii vynadal nebohému Indu Karthikeyanovi do „okurek“ a idiotů a před nedělní Velkou cenou Číny se dokonce vrhl na kung-fu. Sebastian Vettel, německý pilot stáje Red Bull, si od formule 1 odskočil do filmového studia poblíž Šanghaje a pod vedením hollywoodské herečky Celiny Jadeové předvedl pro objektivy několik akčních póz.

Foto: ČTK/AP

Sebastian Vettel a herečka Celina Jadeová při lekci kung-fu ve studiu poblíž Šanghaje.

Článek
Fotogalerie

Lekce kung-fu ho nadchla. Aby ne, když Sebastian Vettel dostal tak fešnou učitelku. Asijská superstar Celina Jadeová ještě před pár týdny natáčela s hvězdným Russellem Crowem. A teď si vzala do prádla dvojnásobného mistra světa formule 1.

„Byla to velká legrace. A pro mě něco zcela nového. Miluji nové výzvy! Při kung-fu potřebujete rovnováhu, ovládání i techniku," vykládal nadšeně. „Na trati se v neděli budu raději držet své obvyklé techniky. Auto už jsem se řídit naučil," dodával Vettel s úsměvem.

Obhájce titulu si potřeboval vyčistit hlavu. Po dvou úvodních závodech sezóny je obhájce titulu až šestý v celkovém pořadí a v Malajsii dal jindy usměvavý mladík průchod nervozitě a negativním emocím.

Vyblbnul se tedy při natáčení krátkého filmu pro jednoho ze sponzorů a při té příležitosti pronikal do tajů čínských bojových umění. Akce proběhla ve studiu v Songjianu, kde Tom Cruise v roce 2005 točil svůj trhák Mission Impossible 3.

Uvidíme, zda čínská kráska připravila Vettela na obhajobu titulu dostatečně...

Velká cena Číny startuje v neděli v 9:00 SEČ, přímý přenos vysílá Nova, on-line reportáž přinese Sport.cz.

Reklama

Související témata: