Hlavní obsah

Za tým Škoda pojede Rallye Monte Carlo i Vouilloz

MLADÁ BOLESLAV

Francouzský jezdec Nicolas Vouilloz doplní na lednové Rallye Monte Carlo složení továrního týmu Škoda Motorsport. Vítěz seriálu IRC z roku 2008 tak bude pilotovat třetí fabii na startu. Barvy mladoboleslavského týmu budou hájit i jeho stabilní členové Jan Kopecký a Fin Juho Hänninen.

Článek

"Vouilloz je špičkový jezdec, což dlouhodobě dokazuje v šampionátu IRC, a my jsme rádi, že pro tuto náročnou rallye posílí náš tým. Jsem si jist, že významně pozvedne šance celého týmu," uvedl šéf týmu Michal Hrabánek v oficiální tiskové zprávě. Zástupci automobilky navíc věří, že Vouillozovo angažmá bude mít i marketingový přínos. "Francie je jedním z našich cílových trhů," řekl Hrabánek.

Tým Škoda Motorsport letos v lednu v Monte Carlu slavnostně odstartoval další fázi své existence, když do slavné rallye poprvé nasadil speciály Fabia S2000. Kopecký byl při premiéře čtvrtý.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.