Hlavní obsah

Chad Johnson byl zatčen za domácí násilí. Dolphins ho propustili.

Aktualizováno: Dolphins propustili ze svého týmu wide receivera Chada Johnsona, který byl v sobotu zatčen za domácí nasílí. Chad Johnson byl v sobotu večer zatčen za to, že dal během hádky „hlavičku" své ženě Evelyn, a ta na něho následně zavolala policii. Když se oba manželé vraceli domů z večeře, našla Evelyn v Johnsonově automobilu účet za koupi balíčku kondomů, kvůli kterému se začali hádat. Johnson později na policii vypověděl, že se „náhodně srazili hlavami". Celý incident se odehrál před jejich domem v Miami. Wide receiver Dolphins byl obviněn z domácího násilí. V neděli byl po zaplacení kauce 2 500 dolarů z vězení propuštěn. Čtyřiatřicetiletý Johnson se s Evelyn Lozadovou oženil 4. července. Následně si na její přání změnil své příjmení Ochocinco na rodné Johnson.

Foto: gettyimages.com

Chad Johnson a jeho žena Evelyn

Článek

Johnson odehrál v NFL již jedenáct sezón, většinu za Cincinnati Bengals. V době, kdy hrál za Bengals (v letech 2001 – 2010), byl za své výkony šestkrát vybrán do Pro Bowlu a třikrát do All-Pro týmu. Před začátkem minulé sezóny jej Bengals vyměnili do New Englandu Patriots za páté kolo draftu 2012 a šesté kolo draftu 2013. Johnson se „nesžil" s ofenzivním systémem Patriots. V loňské sezóně zachytil pouze 15 přihrávek pro 276 yardů a 1 touchdown. Po sezóně jej Patriots propustili ze svého týmu. Před dvěma měsíci se dohodl s Miami Dolphins na jednoletém kontraktu na 925.000 dolarů.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.