Hlavní obsah

Bývalá americká běžkyně Favorová-Hamiltonová se přiznala k prostituci

Los Angeles

Bývalá sedminásobná mistryně USA v běhu na 800 a 1500 metrů Suzy Favorová-Hamiltonová se přiznala, že si léčila deprese a problémy v manželství prostitucí. Čtyřiačtyřicetiletá účastnice tří olympiád v Barceloně, Atlantě a Sydney pracovala pro jednu eskortní službu v Las Vegas, kde je sex za peníze legální.

Foto: Michael Sears, ČTK/AP

Suzy Favorová-Hamiltonová

Článek

"Neočekávám, že to lidé pochopí. Ale mně to tehdy smysl dávalo a souviselo to hlavně s depresí," uvedla Američanka na Twitteru poté, co informace zveřejnil server Smoking Gun.

Favorová-Hamiltonová uvedla, že její manžel, někdejší baseballista v univerzitním týmu Mark Hamilton, o tom věděl. "Nesouhlasil s tím a snažil se mě zastavit," řekla pátá žena z mistrovství světa v krosu v roce 2002. Díky atraktivnímu vzhledu se objevila v řadě reklam i na stránkách sportovních a společenských časopisů.

Nečekala, že bude odhalena

Jako prostitutka pracovala matka sedmileté dcery Kylie pod pseudonymem Kelly Lundyová, za hodinu služeb si prý účtovala 600 dolarů. Některým klientům prý odhalila, kdo je. "I když to zní šíleně, nečekala jsem, že budu někdy odhalena," uvedla. Kvůli depresím hodlá vyhledat odbornou péči. "Chci být zase dobrá matka, manželka, dcera a kamarádka," svěřila se na Twitteru Favorová-Hamiltonová, která pracuje jako realitní makléřka v manželově společnosti.

Reklama