Hlavní obsah

Nic jsem se Saxo Bank nepodepsal, brání se Kreuziger

Praha

Český cyklista Roman Kreuziger vyvrátil informaci o tom, že by podepsal smlouvu pro příští sezónu se stájí Saxo Bank-Tinkoff. „Rád bych to dementoval. Žádná dohoda uzavřena není a žádnou smlouvu jsem nepodepsal,“ prohlásil cyklista na svém webu.

Foto: Astana cycling team

Roman Kreuziger v dresu Astany.

Článek

O Kreuzigerově přestupu informoval ruský miliardář a spoluvlastník Saxo Bank Oleg Tinkov, který se o svém údajném novém přestupu pochlubil pro ruskou mutaci televizní stanice Eurosport.

Dosavadní lídr Astany stále neví, jaký dres bude v následující sezóně oblékat.  „Všechno je absolutní nesmysl. Můj manažer je v jednání s více týmy a rádi bychom to uzavřeli do startu Vuelty, která začíná 18. srpna," dodal cyklista, který se letos nezúčastnil právě skončeného závodu Tour de France.

Člen české olympijské výpravy se koncentruje na olympijský závod, který se jede 28. července. „S manažerem jsem v telefonickém kontaktu a uvidíme se spolu při olympiádě v Londýně. Řekneme si, jaké jsou možnosti, a podle toho se rozhodneme. Já se tím teď nezatěžuju, koncentruji se výhradně na olympijský závod," dodal šestadvacetiletý Kreuziger.

Reklama