Hlavní obsah

Woods zabral, ale ztrácí sedm ran

Sedm ran od špičky je Tiger Woods v polovině druhého turnaje play off PGA Tour. V Bostonu vedou na skóre 12 pod par Sean O´Hair a Jim Furyk.

Článek

Razantní golf na TPC Boston v ideálních povětrnostních podmínkách neustal. Druhé kolo Deutsche Bank Championship vidělo mj. kolo za 62 ran (-9) v podání Australana Marka Leishmanna, úder od rekordu hřiště.

Pětadvacetiletý Leishmann se na –10 dělí o třetí místo spolu s Retiefem Goosenem (67), dvě rány za vedoucí dvojicí. U Seana O´Haira (úvodní foto) znamenalo 64 ran skok na celkových –12, jež vyrovnal jeho spoluhráč z flightu Jim Furyk (67).

Tiger Woods se na první devítce trápil a dlouho zůstával na celkovém výsledku 1 pod par, což byla hranice cutu. Na druhé devítce ale zahrál od 12. do 18. jamky čtyři birdie a se 67 ranami se dostal na celkových –5.

Steve Stricker, který vedl po úvodním kole s Furykem, kdy oba zahráli 63, měl tentokrát 72 ran a klesl na –7.

Cutem pro 73 hráčů neprošel o ránu vítěz prvního turnaje play off Heath Slocum. Za branami finále skončili také Stewart Cink, Ian Poulter, Robert Allenby, Rory Sabbatini či Ernie Els, všichni však vzhledem k bodovému náskoku ve FedEx Cupu budou hrát příští týden i třetí turnaj play off.

Deutsche Bank Championship po 2. kole: 1. O´Hair a Furyk –12, 3. Goosen a Leishmann –10, 5. D. Johnson, Verplank, Senden, Leonard, Weir a Sutherland –9, 11. Ogilvy, Day, Cabrera a Harrington –8… 28. mj. Woods –5, 43. mj. Mickelson, Singh a Villegas –3, 65. mj. García a Kim –1.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.