Hlavní obsah

Spáč a paparazzi na Bermudách

Strastiplnou cestu zažil Y. E. Yang na Grand Slam of Golf na Bermudy. A když měl konečně chvíli klidu, jako paparazzi zafungoval Stewart Cink.

Článek

Korejec se kvalifikoval na dvoudenní turnaj grandslamových šampionů coby vítěz PGA Championship. Jeho cesta začala v neděli v osm ráno bermudského času letem ze Soulu do New Yorku, trvajícím patnáct hodin.

Na letišti JFK pak Yang v jednu hodinu v noci na pondělí přestoupil do privátního letadla, jehož posádka však po opuštění amerického vzdušného prostoru zjistila, že nefunguje vysouvání podvozku. Stroj se tedy vrátil k New Yorku, kolem něhož hodinu kroužil, aby spotřeboval palivo, než mohl nouzově, ale bezpečně přistát.

V náhradním letadle dorazil Yang na Bermudy v pondělí v šest ráno, tedy 24 hodin poté, co vstal v Soulu. Bez spánku jel po ubytování na hřiště kvůli golfové klinice a pro-am. Naštěstí pro něj v průběhu dne pršelo, a tak v přestávce se Korejec ukryl v šatně a tam spal.

Svědectví o tom poslal do světa Stewart Cink, vítěz British Open, který svou fotografii spícího Yanga umístil na stránku serveru Twitter. „To mu nedaruju. Teď ho zase budu všude sledovat já a účty srovnáme,“ vtipkoval Yang.

Reklama