Hlavní obsah

Patr premiérovi, hřiště miliardáři

Jaké vánoční dárky zažil golf? Japonský profesionál dával patr, americký miliardář si nadělil hřiště a John Daly dostal kartu na turnaj PGA Tour.

Článek

ISHIKAWA U PREMIÉRA

Ryo Ishikawa se v osmnácti letech stal podruhé za sebou nejlepším sportovcem Japonska. Letošní vítěz japonské PGA Tour, kde získal čtyři tituly, účastník Masters a nový člen první padesátky světového žebříčku, převzal ocenění při návštěvě u japonského premiéra. Yukio Hatoyama na oplátku získal od golfisty památeční patr.

TRUMPOVA JEDENÁCTKA

Na jedenáct zvýšil počet svých hřišť americký miliardář Donald Trump. Na Štědrý den oznámil akvizici Branton Woods Golf Clubu v Hudson Valley ve státě New York a Pine Hill Course u Philadelphie. Obě hřiště okamžitě přejmenoval na Trump National Golf Club a náklady ve výši 45 milionů dolarů na každé z nich hodlá udělat špičkové soukromé kluby.

DALY NA HAVAJ

Druhý turnaj nové sezony PGA Tour se smiloval a sponzorskou kartu od něj získal John Daly. Dvojnásobný vítěz majorů, který je další rok bez privilegií na tour, bude hrát od 14. ledna Sony Open na Havaji.Turnaje se mají zúčastnit mj. všichni vítězové letošních majorů, tedy Angel Cabrera (Masters), Lucas Glover (US Open), Stewart Cink (British Open) a Y. E. Yang (PGA Championship).

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články