Hlavní obsah

Tiger Woods si po havárii prý letěl do Phoenixu pro zuby

Ze záplavy neutuchajících podrobností o autohavárii Tigera Woodse vyčnívá nové tvrzení, o kterém napsala respektovaná agentura Canadian Press.

Foto: Jeff Haynes, Reuters

Americký golfista Tiger Woods během druhého kola PGA Championship

Článek

CP citoval rozhovor, který rozhlasové stanici CKAC Sport v Montrealu poskytl hokejový trenér Pat Burns. Proč zrovna on? Bývalý kouč NHL (Montreal, Toronto, Boston, New Jersey) je totiž také bývalým policistou, který má konexe i mezi členy floridské dopravky, jež byla u Woodsovy nehody.

Burns řekl, že mu známí policisté prozradili, že Woods byl skutečně zasažen do obličeje golfovou holí v rukou manželky, která mu způsobila velkou tržnou ránu na tváři a hlavně - vyrazila dva přední zuby.

Trenér, který žije na Floridě, popsal události z 27. listopadu podle svého policejního zdroje tak, jak vešly ve známost - tedy že Woods narazil svým SUV do hydrantu a stromu poté, co na něj zaútočila manželka, rozezlená zprávami o jeho nevěrách.

Podle Burnse nebyl Woods k dispozici policistům, snažícím se jej vyslechnout, několik dní proto, že hned po ošetření v nemocnici na Floridě odletěl do Phoenixu, kde podstoupil zákrok v oblasti zubní a plastické chirurgie.

Další policista z Florida Highway Patrol, který se s Woodsem sešel čtyři dny po nehodě, však tvrdí, že hráč měl jen opuchlý ret, ale žádná další viditelná zranění obličeje.

Policisté se sešli s Woodsem proto, aby zjistili, zda nemá i jiná zranění, nezpůsobená dopravní nehodou. Žádný důkaz pro to, že by se golfista stal obětí domácího násilí, ale policisté neobjevili.

Od nehody se Woods neukázal na veřejnosti. Dav týdny po incidentu oznámil, že na neurčitou dobu přestává hrát golf.

Reklama