Hlavní obsah

Kuchar kuchtí další titul

Vedoucí hráč FedEx Cupu a vítěz prvního turnaje play off začal nejlépe i v tom třetím. Matt Kuchar vede po úvodním kole BMW Championship s 64. Tiger Woods je zpět o devět ran.

Článek

Hřiště Cog Hill (par 71) u Chicaga ukázalo své zuby, respektive bunkery, v nichž se topila většina ze 70 hráčů třetího turnaje play off.

I takový mistr písku jako Luke Donald předvedl jen jeden sand save z pěti případů a z prvních jedenácti hráčů, kteří jsou do výsledku 2 pod par, se bogey vyvaroval pouze Brian Gay (68).

BMW Championship začal nejlépe Matt Kuchar, jehož 64 ran (-7) obsáhlo i jedno bogey. O ránu zpět je Ryan Moore, který druhou devítku odehrál se sedmi birdie za rekordních 29 ran. Třetí Ian Poulter (66) zase skvěle puttoval.

Tiger Woods je vzdálen o čtyřicet míst od svého nutného cíle, a sice top pětky, kterou potřebuje pro postup na závěrečný Tour Championship. BMW Championship, který loni vyhrál s rekordem 62 ve třetím kole, zahájil tentokrát se skóre 73 (+2).

Woods začal double bogey na čtyřparu, trefil jen každou třetí fairway a kazil lehké putty. Naopak se zachraňoval z těžkých pozic v roughu. ale kromě tří birdie měl také tři bogey, z toho poslední na závěrečné jamce.

Jen o ránu lepší byl Phil Mickelson, jehož 72 (+1) znamená dělené 34. místo. Začal sice dvěmi birdie na prvních třech jamkách, ale neměl přesná železa a na posledních pěti jamkách druhé devítky vyrobil tři bogey.

Reklama