Hlavní obsah

Příhoda propagoval český golf

Po skvělém výkonu na Czech Open v Čeladné, kde byl dva údery od cutu, pokračuje Martin Příhoda ve vynikajích výkonech i mezi amatéry. Na prestižním Duke Of York Young Champions Trophy skončil čtvrtý.

Článek

Martin Příhoda (+11, 76-76-72) skončil na juniorském turnaji Duke Of York Young Champions Trophy v Anglii na vynikajícím 4. místě. Adéla Cejnarová (+30, 88-77-78) dohrála na 41. pozici.

V turnaji zvítězil Gudmundur Kristjansson z Islandu (+5), který se nejlépe vyrovnal s nepříjemným podzimním počasím. Na obtížném hřišti Royal St. George's Golf Clubu se příští rok koná British Open.

V turnaji hrají nezvykle chlapci s dívkami, takže Příhodu ve výsledkové listině porazila třetí Leona Maguire, která patří mezi nejlepší amatérky světa. Osmnáctiletý hráč z Podbořánek ale na druhou stranu porazil výkvět juniorského golfu.

Titul z Duke Of York Young Champions Trophy 2005 získal současný skvělý profesionál Oliver Fisher, o rok dříve tu druhý skončil Rorry McIlroy a Anna Nordqvist.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.