Hlavní obsah

Kaymer neodpočívá. Dělá caddieho!

Tak úspěšného hráče v roli caddieho golf ještě neviděl. Martin Kaymer nevzdal nadcházející turnaj Tigera Woodse pro vyčerpání, ale kvůli své lásce, která hraje předkvalifikaci Ladies European Tour!

Článek

To je gól! Vítěz majoru, nová jednička evropské sezony a trojka světového žebříčku dělá dnes caddieho na předkvalifikačním turnaji o Ladies European Tour.

Martin Kaymer odletěl po korunovaci v Dubaji do Španělska, kde hraje jeho přítelkyně Allison Micheletti. Američanka, která si zatím ponechala amatérský status, zahrála v prvním kole 89 a skončila poslední ve výsledkové listině jedné ze svou skupin kvalifikace.

To ale ještě u sebe neměla Kaymera. Pětadvacetiletý vítěz čtyř letošních turnajů včetně PGA Championship se chopil bagu své přítelkyně pro úterní druhé kolo v resortu La Manga.

Původně měl Němec hrát od čtvrtka turnaj Tigera Woodse v Kalifornii, ale z účasti v exkluzivním poli 18 hráčů se omluvil, aniž by uvedl důvod. Teď už je to jasné.

Své přítelkyni tak oplácí pozornost, kterou projevovala svou přítomností jak na srpnovém PGA Championship ve Whistling Straits, tak při říjnovém Ryder Cupu ve Walesu.

Allison Michelletti hrála univerzitní golf ve Spojených státech. Před Q-school se zúčastnila turnaje Murcía Ladies Open ze série LET Access, kde zahrála 86 a 80 a neprošla cutem.

Reklama