Hlavní obsah

Golfová jednička McIlroy se trápí i v Miami

Miami
Aktualizováno

Světová golfová jednička Rory McIlroy prožívá trápení i na dalším turnaji. Suverén uplynulé sezóny ze Severního Irska ztratil v prvním kole WGC-Cadillac Championship v Miami na nejlepší hráče sedm úderů a dělí se až o 50. místo. V čele je spolu se čtyřmi soupeři bývalý dlouholetý lídr Američan Tiger Woods.

Foto: Wilfredo Lee, ČTK/AP

Rory McIlroy prožívá trápení i na dalším turnaji.

Článek

McIlroy na úvod letošního roku neprošel v Abú Zabí cutem, pak na jamkovém šampionátu vypadl v prvním kole a na dalším turnaji v Palm Beach Gardens šokoval odstoupením během rozehraného druhého kola. Ani v Miami se ještě nesžil s novými holemi a zahrál jednu ránu nad par.

"Byl to trochu boj"

"Byl to trochu boj, abych byl upřímný," přiznal třiadvacetiletý McIlroy. "Něco se mi podařilo, něco ne, musím zůstat trpělivý. Mám ještě tři kola, abych s tím výsledkem něco udělal," dodal. O víkendu si McIlroy zahraje určitě, neboť tento turnaj nemá cut.

Světová dvojka Woods, jenž byl s McIloryem ve flightu a doplňoval je třetí hráč žebříčku Angličan Luke Donald, zahrál na úvod -6. Stejné skóre si zapsali jeho krajan Bubba Watson, Švéd Fredrik Jacobson, Španěl Sergio García a Graeme McDowell ze Severního Irska.

Reklama

Související témata: