Hlavní obsah

Obhájci ze San Antonia v NBA po pěti zápasech prohráli

NEW YORK

Vítězná série basketbalistů San Antonia po pěti zápasech skončila. V pondělním utkání zámořské NBA obhájci titulu nestačili na Sacramento, kterému na jeho palubovce podlehli 99:112. Proti svému bývalému týmu se v domácím dresu blýskl Beno Udrih, jenž si sedmadvaceti body vytvořil nové osobní střelecké maximum.

Článek

Po osmi úspěšných zápasech prohrál Phoenix, který v utkání bohatém na body podlehl 114:129 Golden State. V domácím dresu více než třicet bodů nastříleli Stephen Jackson a Monta Ellis, kteří tak byli hlavními aktéry skvělého ofenzivního představení Warriors. Ti po špatném vstupu do sezóny, kdy šestkrát za sebou prohráli, chytili formu a zvítězili v šestém z posledních sedmi utkání.

První domácí porážku v sezoně utrpěl Dallas, který podlehl 98:110 Washingtonu. Hostujícímu týmu sice chyběl nejlepší střelec Gilbert Arenas, jenž je na tři měsíce mimo hru po operaci kolena, ale zastoupili ho autor sedmadvaceti bodů Antawn Jamison a především Caron Butler. Druhý jmenovaný týmu kolem Dirka Nowitzkého nastřílel pětatřicet bodů včetně pěti trojek.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.