Hlavní obsah

Basketbalisté Knicks posedmé prohráli, legendy v hledišti trpěly

NEW YORK

Příliš radosti neudělali svým předchůdcům v dresu New Yorku současní basketbalisté Knicks, kteří v pondělním duelu podlehli Milwaukee 67:83. V Madison Square Garden byli o poločase oceněni šampioni NBA ze sezony 1969/70, z výkonu současného týmu je ale musely bolet oči.

Foto: Bill Kostroun, ČTK/AP

Basketbalista Knicks Wilson Chandler střílí koš Milwaukee.

Článek

Knicks prohráli už sedmé utkání za sebou. V jeho dresu se příliš neprosadila ani posila z Houstonu Tracy McGrady, jenž zaznamenal 15 bodů. Naopak v dresu Bucks zazářil Andrew Bogut, jenž ke 24 bodům přidal dvacet doskoků. "Když vidíte, že tu sedí vpředu Willis Reed a sleduje náš výkon, tak chcete předvést trochu víc. Ale to se stává," prohlásil McGrady po jasně nejhorším střeleckém výkonu Knicks v sezóně.

Atlantě se po dlouhých 17 letech podařilo dobýt palubovku Utahu. V neděli basketbalisté Hawks prohospodařili velký náskok proti Golden State, jejich pondělní výkon to ale příliš nepoznamenalo. Pod výhru 105:100 se nejvýrazněji podepsal 26 body Joe Johnson. "Dnes jsme to napravili a přehráli výborný tým, zřejmě aktuálně nejlepší v lize," liboval si kouč Mike Woodson. Utah prohrál teprve podruhé z posledních 19 zápasů.

Výsledky NBA:
Dallas - Indiana 91:82, LA Clippers - Charlotte 98:94, New York - Milwaukee 67:83, Utah - Atlanta 100:105, Washington - Chicago 101:95.

Reklama