Hlavní obsah

Basketbalistky Běloruska odhodily dresy, na MS v Česku budou hrát v šatech

PRAHA

Světová premiéra na světovém podniku. A přímo v Česku. Basketbalistky Běloruska chystají revoluci při mistrovství světa. Žádná trika a trenýrky. Ony budou k zápasům nastupovat v šatech. Novinka, která spatří světlo za pár dní. Šanci dostanou nejen fanoušci sportu, ale také módy, a samozřejmě i milovníci ladných ženských křivek.

Foto: rt.com

Basketbalistky Běloruska v nových dresech.

Článek

„Ve sportu to je šok, ale chceme dát basketbalu novou koncepci a impuls,“ řekla generální manažerka běloruského týmu Irona Zhilachová, která věří, že tento krok přinese větší popularitu tomuto sportu.

Hráčky Běloruska se představí ve skupině A, kde se potkají s Austrálií, Kanadou a Čínou. „Jde spíše o fanoušky. Pro nás není důležité, v čem hrajeme, ale že reprezentujeme naši zemi,“ přidala svůj hlas k novince kapitánka Natalija Trofimovová.

Běloruské basketbalistky se v minulosti svlékly při focení kalendáře

Hráčky Běloruska mají i další zkušenost ohledně svého oblečení neoblečení. Pro letošní rok nafotily kalendář, kde byly jen velmi spoře oděné. Tímto aktem chtěly pomoci výrobci cukrovinek Spartak. V překladu patrně  - sladké ke sladkému.

Mistrovství světa basketbalistek se koná od 23. září do 3. října v Ostravě, Brně a Karlových Varech.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.