Hlavní obsah

Nestyda z finále Ligy mistrů se zase rozjela

New York/Praha

To snad není možné. Ve sportovním světě se ruší jedna událost za druhou, ale kráska, která před rokem narušila finále fotbalové Ligy mistrů, když polonahá vběhla na hřiště, se zase ukázala v rouše Evině. Prý za to může pandemie koronaviru a ona jen chtěla potěšit fanoušky, když už se v těžkých chvílích nedostanou na stadionu, aby ji mohli vidět v akci.

Foto: Sport.cz

Kráska Kinsey Wolanski, která narušuje polonahá významné sportovní akce, se znovu přihlásila o pozornost.

Článek

Kinsey Wolanski přiznává, že se kvůli pandemii koronaviru nedostala domů z luxusní dovolené na Bahamách. Rozhodně tam prý ale nezahálí. Minimálně v tom směru, že zásobuje fanoušky hodně žhavými fotkami z pláže, kde se tentokrát s kamarádkou ukázala úplně nahá (snímek zveřejnil britský list The Sun). Ještě si u toho povzdechla, že neví, kdy se bude moc vrátit domů.

Ze snímků je však jasně vidět, že se s modelkou Demi Rose rozhodně nenudí. Fanouškům se také omluvila, že nemůže jít do akce, a proto je bude zásobovat alespoň snímky z Baham. „Nevíme, kdy se dostaneme domů, a tak není jiné cesty, než si užívat tady na ostrově," vzkázala fanouškům. Ti její aktivitu zjevně oceňují.

Foto: Sport.cz

Nestyda z finále fotbalové Ligy mistrů, Kinsey Wolanski, se opět předvedla fanouškům.

„Je hezké vidět krásu uprostřed téhle těžké doby," vzkázal krásce jeden z nich při pohledu na plážová selfie. „Jste ohromující, jako obvykle," dodal další. Čeho se od Kinsey Wolanski dočkají příště?

Reklama