Hlavní obsah

Squashista Koukal prohrál v Richmondu s egyptskou hvězdou

RICHMOND

Squashista Jan Koukal prohrál v prvním kole turnaje v americkém Richmondu s druhým hráčem světa a ještě nedávnou světovou jedničkou Amrem Šabanou z Egypta 0:3 po setech 7:11, 9:11 a 10:12. V soutěži s dotací 93 tisíc dolarů zakončil desetinásobný český mistr dvouměsíční zámořské turné.

Foto: Sport Invest

Squashista Jan Koukal

Článek

Do Richmondu dorazil Koukal kvůli cestovním problémům bez zavazadel a se zpožděním, takže si na skleněném kurtu ani nestihl zatrénovat. Přesto sehrál s favorizovaným Egypťanem důstojnou partii.

"Byl jsem vůbec rád, že jsem se do Richmondu nakonec dostal. Přesto jsem hrál velmi slušně a se svým výkonem jsem docela spokojený," uvedl Koukal na svém webu. Po předchozím turnaji v Montrealu šetřil bolavou nohu. "Tady byla o dost lepší a moc nebolela," dodal.

Hned v prvním kole vypadla také Olga Ertlová na turnaji v Kuala Lumpuru, kde podlehla třinácté hráčce světa Shelley Kitchenové z Nového Zélandu ve třech setech.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.