Hlavní obsah

VIDEO: Milionář z pracovního úřadu. Fanoušek ragby předvedl neskutečný kop

PRAHA

Přijít se podívat na zápas a odejít jako milionář. Pohádka? Kdepak. Čtyřiadvacetiletý Stuart Tinner zašel na ragbyové utkání mezi anglickým klubem Saracens a Jihoafrickou republikou. A na konci odcházel jako boháč. Během přestávkové soutěže trefil z třiceti metrů břevno ragbyové branky a vyhrál čtvr miliónu liber! A to kopal bez bot, jen v ponožkách.

Foto: Jon Super, ČTK/AP

Ilustrační foto

Článek

Při většině fotbalových, hokejových i ragbyových utkáních se o přestávkách konají nejrůznější divácké soutěže. A stejně tomu tak bylo i při ragbyovém zápase mezi anglickým týmem Saracens a Jihoafrickou republikou.

Kdo chtěl vyhrát čtvrt miliónů liber (něco přes sedm miliónů korun), musel z třicetimetrové vzdálenosti trefit břevno ragbyové branky... Možnost dostali tři vylosovaní diváci, avšak prvnímu ani druhému se to nepovedlo. A tak přišel na řadu poslední fanoušek - Stuart Tinner.

Čtyřiadvacetiletý Tinner si sundal boty, kopnul do míče a čekal, co se bude dít... A opravdu děly se věci. Míč trefil břevno a zaplněný stadión ve Wembley aplaudoval. Ze zaměstnance pracovního úřadu se během několika vteřin stal boháč.

"Toto je druhý nejlepší den v mém životě. Ten první byl, když jsem přišel o panictví," líčil své první dojmy šťastný výherce, který má s ragby zkušenosti. Je totiž amatérským hráčem. "Dal jsem do toho maximální sílu a doufal, že to trefím. No a vyšlo to. Když jste bez bot, máte v noze mnohem větší cit," vysvětloval Tinner. "Je to úžasný pocit, připadám si jako ve snu," dodal.

A jak s penězi naloží? "Původně jsem chtěl pozvat všechny roztleskávačky na večeři. Ale bydlím ještě s rodiči, takže si nejspíš koupím byt a auto," prohlásil nový boháč.

Reklama