Hlavní obsah

VIDEO: Dvojnásobného mistra světa v boxu natočili, jak šňupe kokain

PRAHA

Skandál, šok, ostuda. Bývalý boxerský mistr světa dvou váhových kategorií Ricky Hatton má problém! A to díky bílému prášku. Všichni ho znají - kokain. Osudová událost se stala před čtrnácti dny v Manchesteru. Jedenatřicetiletý Angličan byl zachycen kamerou, kterak v hotelovém pokoji šňupe tuto drogu.

Článek

Národní anglický hrdina přezdívaný Hitman se nemůže vymlouvat. S filmem vyrukoval bulvární deník News of the Wold. Na záznamu si Hatton připravuje kokain kreditní kartou. Drogu měl předtím ukrytou v botě. Oné noci měl pozřít sedm „lajn“, jedenáct piv, čtyři vodky a také víno.

„Sportovce“ nyní čeká odvykací léčba na klinice. „Byl jsem idiot, je mi to moc líto, stydím se,“ řekl své snoubence.

„Šel velmi dolů, ve skutečnosti je zničený. Je znechucen sám sebou. Slíbil, že se očistí a velmi brzo půjde na léčení,“ řekl mluvčí bývalého mistra světa Max Clifford.

Záznam měla pořídit Hattonova přítelkyně, který poté řekla: „Pokud v tom bude pokračovat, zabije ho to. Opravdu se o něj velmi bojím.“

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.