Hlavní obsah

Bijci MMA se sprostě uráželi, házela se i židle. Favorit se chlubil rolls roycem a norkem

New York

Pořádná šaráda se strhla na tiskové konferenci v New Yorku před sobotním zápasem MMA mezi Conorem McGregorem a Eddiem Alvarezem. Zápasníci rozpoutali klasické divadlo v zámořském stylu, vyměnili si pár sprostých slov a házela se i židle.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Rozmíška Alvareze a McGregora na tiskové konferenciVideo: sntv

 
Článek

McGregor dorazil před novináře s desetiminutovým zpožděním. Alvarez absenci svého soka okomentoval slovy: „Vidíte to, já vlastně ani nemám soupeře." Poté sám zmizel za oponou.

Fanoušci irského bijce McGregora se nakonec dočkali svého idolu, jenž přitančil ze zákulisí v norkovém kožichu. V dobrém rozmaru pak sebral z Alvarezova místa pás a přenesl si ho k sobě.

„Omlouvám se, že jdu pozdě. Mám to prostě úplně u prd..e," komentoval k velkému pobavení publika svůj pozdní příchod. Alvarez si ale nenechal újmu líbit, vzal si svůj pás a směrem k rodákovi z Dublinu mrštil židli.

„Já jsem poloviční Ir. A jsem zklamaný z toho, co se s Irskem děje, když tohle je jeho reprezentant," rýpl si Alvarez.

Za to se dočkal od McGregora celkem peprné odpovědi: „S..u na to, co Eddie říká. Koho to zajímá? Irové jsou zpět a mají New York pod palcem. Já jsem zas..nej pasák, co se nosí v norku od Gucciho. Beze mě by se tahle zas..ná loď potopila. Jezdím si dvěma rolls royci, každý je za jeden zlatý pás. Tohle město mě prostě hýčká."

Reklama

Související témata: