Hlavní obsah

Bojovnice z klece šla donaha. Je to pro mě pocta, řekla

Praha

Tohle není sport pro ty, kteří rozdávají úsměvy na potkání, přesto si můžete zachovat půvab. Michelle Watersonová je bojovnicí v UFC, v nejprestižnější lize bojových umění. Tento sport mění tělo, zbaví vás tělesného tuku. Pak se může stát, že se ocitnete na stránkách prestižního magazínu, jako je ESPN Body Issue.

Foto: Facebook: Michelle Waterson

Michelle Watersonová, na titulní stránce časopisu ESPN.

Článek
Fotogalerie

Bojovnice MMA, která je zároveň v jedenatřiceti letech matkou, představila své nahé tělo v novém vydání časopisu ESPN Body Issue. Watersonová je už deset let profesionální bojovnicí, a to navzdory tomu, že má od roku 2011 dítě, přesto je pod vlajkou UFC a oktagonu se nevzdala.

Získala přezdívku Karate Hottie, což při focení také dokázala. „Mám ráda tuhle přezdívku. Myslím, že je to chytlavé," řekla spokojená Američanka, která se začala bojovým uměním věnovat v deseti letech.

„Dalo mi to důvěru, kterou jsem potřebovala, abych se dostala do světa. Bojová umění mi umožnila postavit se za sebe, když jsem měla pocit, že něco není v pořádku. Do Muay Thai jsem se absolutně zamilovala na vysoké škole," pověděla o sobě rodačka z Colorada.

Její cesta a úspěchy ji přivedly až na titulní stránku prestižního magazínu. „Slova nemohou popsat, jak se teď cítím. Jsem tak poctěna, že jsem tuto příležitost dostala," napsala na svém facebookovém profilu.

Reklama

Související témata: