Hlavní obsah

Směr Rusko. Čech slibuje s Bělorusem slušnou porci násilí

Praha

Cesta na letiště a Viktor Pešta bere směr Rusko. Druhý český bojovník, jenž na vlastní kůži poznal sílu nejprestižnější organizace MMA, kterou je americká organizace UFC, se o víkendu bude pasovat s Alexejem Kudinem na galavečeru Fight Night Global. „Můžete se těšit na slušnou porci násilí," okomentoval český bijec jeden ze svých tréninků před bitvou na facebooku.

Foto: czechfighters.cz

Úleva, Viktor Pešta a jeho návrat domů se vydařil, Poláka Kita porazil.

Článek

Sedmadvacetiletý Pešta má na svém kontě 11 výher a 4 porážky. Naposledy bojoval v červnu s Michalem Kitou v Praze, toho porazil.

Bělorus má na svém kontě 23 výher, 10 porážek a jednu remízu. Dvaatřicetiletý zápasník byl naposledy v kleci v říjnu, když porazil Charlese Andradeho, který se připravuje také v Česku.

Pohled trenéra Dana Bartáka, Penta Gym Prague
„Viktor vypadá před zápasem velice dobře. Po každém kempu, který v USA stráví, je vidět výrazný posun. Soupeř je klasický postojář a jeho styl by měl Viktorovi vyhovovat. Viděl jsem několik jeho zápasů a myslím, že je na úrovni Poláka Kity. Bělorus je ale mladší a bude připravený. Dobré je i to, že se zápas odehraje nakonec v Rusku. Termín a místo zápasu se totiž dvakrát měnilo a v jednu chvíli se mělo zápasit v Minsku. Tedy Kudinově domácím prostředí.“

„Kolem zápasu byla spousta nejasností, byl několikrát posunutý a chvílemi jsem už nevěřil, že se uskuteční, ale teď už to je ofiko. Přípravu jsem absolvoval v tichosti a jako obvykle na Floridě," řekl k duelu Pešta, který závěr přípravy ladil v Pentě, kde je jeho domovské zázemí.

„Můžete se těšit na slušnou porci násilí," je před zápasem v dobré náladě Pešta, který před červnovou výhrou třikrát prohrál. Soupeř má na kontě z posledních dvou soubojů dvě vítězství.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články