Hlavní obsah

V banku je 11,5 miliónu eur! Praha uvidí světovou elitu

Praha

Světová elita v parkurovém skákání se představí v prosinci v pražské O2 areně. Světová série Global Champions League odstartuje v Mexico City, následovat bude dalších patnáct zastávek pod otevřeným nebem, než se 13. až 16. prosince přesune do Prahy.

Foto: Sport.cz

Přední česká parkurová jezdkyně Anna Kellnerová.

Článek

„Návštěvníci se mohou těšit na nejvyšší parkurové soutěže, v součtu bude rozděleno přes 11,5 miliónu eur.To je naprosto unikátní dotace zaručující účast opravdu těch nejlepších jezdců a koní z celého světa. Chystáme také nezapomenutelný doprovodný program, ve kterém se někteří účinkující představí v České republice vůbec poprvé,“ nastiňuje ředitelka závodu Klára Damborská.

Prague Playoffs je zcela novým formátem soutěže v jezdeckém sportu a je vyvrcholením celoročního seriálu.

Věří, že bude vyprodáno

Kapacita haly pro tuto show bude 14 000 diváků, a organizátoři věří, že v průběhu čtyř soutěžních dnů může jejími branami projít až 56 000 návštěvníků. Prodej vstupenek na Prague Playoffs bude zajišťovat společnost Ticketportal a začne 26. března.

„Naší snahou je propagace jezdeckého sportu v České republice, a tak chceme, aby vstupenky byly dostupné pro většinu fanoušků. Nejlevnější kategorie vstupenek by tak neměly přesáhnout 500 korun, tedy zhruba 20 eur,“ uvedl prezident závodu a organizačního výboru Jan Andrlík.

Reklama