Hlavní obsah

Skifař Synek vynechá Primátorky, bude se věnovat tréninku

Praha

Skifař Ondřej Synek se po nevydařeném mistrovství Evropy rozhodl pozměnit nejbližší program a o víkendu se nepředstaví na veslařských Primátorkách v Praze. Úřadující světový šampión měl startovat v doprovodném Jarním skulérském závodě Rösslera-Ořovského.

Foto: Ivana Roháčková, ČTK

Skifař Ondřej Synek

Článek

"Dohodli jsme se s trenérem, že Primátorky vynechám. Nechtěl jsem být celý víkend na Vltavě, místo toho budu normálně trénovat," řekl Synek ČTK.

Dvaatřicetiletý veslař pražské Dukly obsadil o víkendu na ME v Poznani druhé místo, když nestačil na Chorvata Damira Martina, s kterým prohrál i v semifinále. Přiznal, že ze svého prvního startu v sezóně nemá dobrý pocit a chybí mu jiskra.

Na druhý závod Světového poháru do Varese ale pojede. "Měl by tam startovat Novozélanďan Drysdale i Kubánec Fournier. Musím se snažit, abych si spravil chuť a náladu. Natrénováno mám dobře, jen to musím prodat," uvedl Synek. Druhý díl SP se v Itálii uskuteční od 18. do 21. června.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.