Hlavní obsah

Duel expertů: 65. kolo

Přestože už nebyl stoprocentní, jako před dvěma týdny, připsal si Volnasek minulý víkend další "plusové" kolo a znovu odskočil svému soupeři. Tento týden ho výjimečně prověří někdo jiný: se svými třemi tipy se mu postaví zkušený Totti.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Pravidla duelu jsou jednoduchá. Utkávají se mezi sebou dva experti, kteří dříve uspěli na soutěžním webu Eurotip.cz . Každý víkend si vyberou tři sázkové příležitosti z bohaté víkendové nabídky společnosti bwin, své tipy odůvodní a obodují na stupnici 1/10 - 10/10. Po každém víkendu se jim potom bude počítat úspěšnost a celková bilance.

volnasek - 64. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Stabaek - Viking StavangerAC Oulu - PS KemiBreidablik - Kopavogur1111.901.551.509/1010/1010/100:04:02:1kookok
Celkem vsazeno: 1688Celkem výhra: 1750.35Úspěšnost: 103.70%
eurotiper - 64. kolo - shrnutí
ZápasTipKursVkladVýsledek
Fredrikstad - Lillestrom Stabaek - Viking StavangerCobh - St. Patricks2224.003.701.677/107/108/104:00:00:1kokook
Celkem vsazeno: 1349Celkem výhra: 1290.49Úspěšnost: 95.66%

65. kolo

volnasek
Lustenau - VocklabruckTip: 1Kurs: 1.54Vklad: 10/10Druhá rakouská liga se minulý týden opět rozjela a v úvodním kole nebyla nouze o překvapivé výsledky. Ve 2. kole zavítá nováček, mužstvo Vocklabrucku, na půdu zkušeného celku FC Lustenau. Domácí jsou pro mě jednoznačně favoritem, protože v loňské sezóně skončili na pěkném 4. místě a byli vůbec druhým nejúspěšnějším celkem na vlastní půdě s výbornou bilancí 11-3-3. Letos jistě zamíří ještě výše, a tak si nesmí dovolit ztrácet body jako v minulém kole doma po remíze 1:1 s Gratkornem. I když nováček vstoupil do ligy také překvapivou remízou 0:0 s mužstvem Leoben, na horké půdě FC Lustenau neuspěje. Jasná 1!
IFK Goteborg - GefleTip: 1Kurs: 1.42Vklad: 10/10Utkání 15. kola nejvyšší švédské ligy má podle mě jednoznačného favorita v podobě loňského mistra IFK, který letos bude pravděpodobně bojovat opět o titul. Na vlastní půdě je velice silný (bilance 5-1-1) a svou sílu dokázal i výhrou 3:2 nad vedoucím Kalmarem. Hosté, kteří budou mít letos nejspíš sestupové starosti, by neměli být větší překážkou pro domácí, kteří svého soupeře navíc dokázali v posledních dvou sezónách doma porazit 2:0 a 3:1. Věřím, že IFK potvrdí roli favorita a připíše si opět plný bodový zisk.
Honka Espoo - MariehamnTip: 1Kurs: 1.67Vklad: 10/10Zajímavé utkání 13. kola první finské ligy přinese podle mě i duel celků Espoo a Mariehamn. Domácí jsou jistě favoritem a jejich zlepšená forma by tuto skutečnost měla jednoznačně potvrdit. Honka výbornými výkony v posledních 3 kolech - dvakrát vyhrála venku - získala určitě sebevědomí, což potvrdila i v předkole Poháru UEFA výhrou 3:0 s Akranesem. Očekávám proto, že by v tomto utkání měla proti nevýrazným hostům, kteří již šest kol nevyhráli, zabrat naplno i na vlastní půdě, a tím konečně potěšit i své fanoušky. Takže opět jasná 1!
Totti
Saturn Moskva - StuttgartTip: 1Kurs: 2.65Vklad: 6/10Poslední vítěz Poháru UEFA Zenit Petrohrad, pravidelní účastníci Ligy mistrů CSKA a Spartak Moskva, i samotná reprezentace největší země světa dokazují, že ruský fotbal jde kupředu a dokáže se prosadit na evropském poli. Saturn sice nemá v probíhající sezoně ruské Premier league nejlepší výsledky, ale dnes ho rozhodně nezatracuji. Stačí vzpomenout, jak dopadl na jaře Bayern v Petrohradu. Stuttgart to nebude mít vůbec jednoduché proti mužstvu, v němž působí hned 10 Jihoameričanů.
LASK Linz - Austria VídeňTip: 1Kurs: 2.25Vklad: 7/10LASK Linz se loni vrátil mezi ligovou elitu a hned skončil na slušné šesté příčce. V Rakousku až tak neplatí, že je nováček hned pasován do role kandidáta sestupu a právě mužstvo z Linzu by mohlo napodobit nedávný úspěch Riedu, který před dvěma lety z podobné pozice obsadil dokonce druhou příčku v konečné tabulce. Před sezonou klub ze severu Rakouska posílil o zkušeného Markuse Weissenbergera, který hrával dlouhá léta německou bundesligu a do obrany určitě přinese velkou zkušenost. Projevilo se to už v prvních dvou zápasech, když LASK nejdříve vyhrál na hřišti nováčka z Kapfenbergu a následně i v Altachu. Austria Vídeň naopak nevstoupila do sezony moc dobře, jelikož uhrála remízu v Kapfenbergu i s Klagenfurtem. Třetí neúspěch si připsala v uplynulém týdnu na hřišti Tobolu Kostanay v rámci předkola Poháru UEFA a vzhledem k prohře 0:1 to nebude mít s postupem vůbec jednoduché.
Česko „19“ - Itálie „19“Tip: 1Kurs: 2.65Vklad: 6/10O síle českého výběru není nutno polemizovat. Devatenáctka jen potvrzuje úspěchy juniorských reprezentantů z předešlých let a na domácím turnaji rozhodně má i na nejvyšší mety. Výhru s Anglií až tak nikdo nečekal, přesto nutno uznat, že byla zasloužená. V druhém duelu s Řeckem opět Dovalilovi svěřenci svého soupeře přehráli, ale defenzíva soupeře pracovala na výbornou. Nyní změří Češi síly s Italy, kteří byli před turnajem v roli jednoho z favoritů, ale prozatím nic moc nepředvedli a tváří se spíše jako mužstvo individualit. Vítěz tohoto duelu se pravděpodobně vyhne v semifinále silnému Německu a já věřím, že to budou naši reprezentanti.

Reklama