Hlavní obsah

Live sázky: Dva ostře sledované zápasy!

Velmi sledované zápasy středečního večera zařadili bookmakeři mezi tradiční Live sázky. Neváhejte prožít adrenalin spojený s vypjatými chvílemi při aktuálním dění na ledě nebo fotbalovém hřišti. Díky Tipsportu můžete být přímo u toho a reagovat na aktuální dění!

Článek

První z dnešních dvou vybraných Live sázek je třetí vystoupení české reprezentace na mistrovství světa ve Švýcarsku, ve kterém se s Finskem utká o první místo ve skupině D. Oba soupeři mají za sebou zápasy s Norskem a Dánskem a ani v jednom z nich neměli s protivníky větší potíže, dokonce mají po dvou zápasech těméř totožné skóre.

Čeští hráči se nechali slyšet, že první dva zápasy byly jen takové rozkoukání na turnaji, ale sílu týmu pořádně prověří až dnes Finové. Nejdiskutovanějšími postavami dnešních soupeřů jsou Jaromír Jágr a Jarkko Ruutu, který na olympiádě v Turíně narazil českou hvězdu hlavou na mantinel a ta pak zůstala s krvácející hlavou ležet několik minut nehybně na ledové ploše.

Utkání začíná ve 20:15, přímý přenos můžete sledovat na programu ČT2!

SÁZEJTE LIVE!

Nabídku dnešních Live sázek dotváří druhý semifinálový zápas Ligy mistrů mezi Manchesterem United a Arsenalem. Oba týmy se velmi dobře znají z anglické Premier League, v níž se potkávají často, ale tentokrát se kluby střetnou na evropském kolbišti.

Poslední vzájemný zápas se hrál na Emirates Stadiu, kde Arsenal zvítězil 2:1. Výhodu domácího prostředí však budou mít dnes hráči Manchesteru, kteří jsou navíc úřadujícími šampiony této nejprestižnější evropské klubové soutěže.

Reklama