Hlavní obsah

Sázkař z Mnichova Hradiště vyhrál u Tipsportu tři a půl milionu!

Téměř tři a půl milionu korun si přihrál klient Tipsportu sázející v Mnichově Hradišti. Středočech v pondělí odpoledne sestavil dva tikety, a protože svým tipům bezmezně věřil, každou poslal do hry hned pětkrát. Hned večer se sázkař radoval z dech beroucího zisku. Jedná se o letos zatím nejvyšší výhru u sázkové kanceláře Tipsport.

Foto: Jan Vítek, CO

Vítězné tikety

Článek

Mnichovo Hradiště, 19. května 2010 - Mohutná tipérská detonace se ozvala v Mnichově Hradišti, kde sázkař při souboji s bookmakery nekompromisně zaútočil a prošel branou do světa milionářů. Celkem si přišel na 3.475.670 korun! Středočech vložil do tiketu šest fotbalových zápasů. Na nejvyšší kurs dosáhl ve druhé španělské lize, kde Cordobě dopřál jednogólový náskok a vsadil si na vítězství favorizovaného Herculesu. Domácí hráči nezklamali, svému soupeři nasázeli čtyři góly. Handicapovou sázku se stejným scénářem si tipér zahrál i v Helsinkách. Potřeboval, aby domácí HJK vyhrál v utkání finské elitní soutěže nad Oulu alespoň o dva góly, a to se také stalo. Klient Tipsportu se kromě bezchybného instinktu vyzbrojil patřičným sebevědomím, a tak tiket s totožnými vklady a tipy poslal do hry hned pětkrát. Své konto obohatil o 1 478 960 korun. Tím ale famózní jízda neskončila. Stejné fotbalové zápasy sázkař vzápětí naládoval do další akovky a přidal k nim tenisový souboj Španěla Nicolase Almagra se Srbem Viktorem Troickým na antuce v Madridu. Také v tomto případě úspěšný stratég z Mladoboleslavska tiket „otočil“ pětkrát a získal dalších 1 996 710 korun!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.