Hlavní obsah

Mohuč přivítá Cáchy

Po čtrnáctidenní pauze zapříčiněné reprezentačními zápasy přichází opět na řadu ligová utkání. Sedmé kolo bundesligy dnes odstartuje na hřišti v Mohuči, kde domácí přivítají nováčka z Cách.

Foto: reprofoto

Fotbal (ilustrační foto)

Článek

Mohuč vstoupila do letošního ročníku ve znamení remíz 1:1. Ze šesti odehraných utkání už hrála takto dokonce čtyřikrát. V prvním kole si připsala vítězství s Bochumí, ale od té doby čeká na tříbodový úspěch marně. Před reprezentační pauzou uhráli ale svěřenci Jürgena Kloppa dobré utkání s letos skvělou Herthou, s níž remizovali jak jinak než 1:1. Stejný výsledek se zrodil i v jejich dalším utkání na hřišti Norimberku. Hlavní příčinou remízových výsledků je jistě menší produktivita mužstva. V létě ho totiž opustilo několik klíčových hráčů a s tím se opravdu těžko vyrovnává. Odešli Benjamínu Auer, Michael Thurk, Mohamed Zidan a Antonio da Silva.

Nováček z Cách dnes bude bojovat o body, které by ho mohli posunout do popředí bundesligové tabulky. "Nevěnuji pozornost skutečnosti, že se můžeme posunout na vrchol ligy, pro mě jsou důležité tři body," řekl trenér Michael Frontzeck, který na postu trenéra nedávno vystřídal Dietera Heckinga. Po jeho nástupu velice pocítili sílu jeho mužstva Bayern Mnichov, Borussia Monchengladbach i nováček z Bochumi. "Mainz je porovnatelný klub s námi. Tradičně využívá velice dobře svého stadionu, který je vždy výbornou fotbalovou kulisou. Atmosféra je tam podobná jako u nás a proto věřím, že to mé hráče nepřekvapí," zhodnotil svého dnešního soupeře Frontzeck.

V souboji dvou vyrovnaných týmů věří sázkové kanceláře o něco více domácím, na které vypsaly kurs 1.90. Myslíte si, že ani dnes Mohuč nezvítězí? Potom si vsaďte na neprohru hostů v kursu 1.74. A jestli se stále nemůžete rozhodnout, nic se neděje; počkejte si do zahájení zápasu a potom začněte sázet live.

Reklama