Hlavní obsah

Šlágrem týdne tenisový Davis Cup, pokračuje cyklistická Tour de France

Šlágrem tohoto týdne je čtvrtfinále Davisova poháru mezi českými tenisty a Argentinci, které od pátku bude hostit Ostrava. Pokračuje slavná Tour de France, kde o celkový úspěch bojuje český cyklista Roman Kreuziger. Fotbalisté USA obhajují prvenství na Zlatém poháru, hraje se mistrovství světa v in-line hokeji organizace FIRS. Po Wimbledonu pokračuje i tenisová sezóna.

Článek

V pondělí můžete u Tipsportu vsázet na přípravy fotbalových týmů na nový ročník sezóny, v 11. kole ruské ligy fotbalisté Chimki hostí Kazaň. Třetí etapou pokračuje cyklistická Tour de France.

V úterý změří síly Bohemians Praha s fotbalisty pražské Dukly, Olomouc se na soustředění v Rakousku utká s Kapfenbergem. Poznáme prvního postupujícího v novém ročníku fotbalové Ligy mistrů. Fotbalisté St. Julia (Andorra) hrají odvetu prvního předkola proti Tre Fiori (San Marino). Na mistrovství světa v in-line hokeji organizace FIRS čeští reprezentanti nastoupí proti Německu.

Tenisová sezóna pokračuje turnaji v Budapešti, švédském Bastadu a americkém Newportu. Ve Washingtonu domácí fotbalisté změří ve středu na Zlatém poháru síly s Hondurasem. Pokračuje i Tour de France.

Evropská liga startuje

Ve čtvrtek se hrají odvety premiérového ročníku fotbalové Evropské ligy, pokračuje Zlatý pohár. Čtvrtfinálové duely má na programu mistrovství světa v in-line hokeji organizace FIRS.

I v pátek můžete vsázet na fotbalové přípravy, v Ostravě startuje čtvrtfinále Davisova poháru mezi českými tenisty a Argentinou. Na programu jsou i zbývající čtvrtfinále. Na Nürburgringu mohou diváci sledovat tréninky na víkendovou VC Německa formule 1.

V sobotu fotbalisté Mostu přivítají mistrovskou Slavii v utkání, konaném k výročí 100 let mosteckého fotbalu. Prvním kolem startuje slovenská fotbalová liga, finišuje MS in-line hokejistů v Itálii.

V neděli je událostí číslo jedna devátý závod sezóny MS formule 1 na Nürburgringu, rozhodovat v závěrečných dvouhrách se může ve čtvrtfinálových kláních Davisova poháru.

Reklama